Gratin de ravioles, céleri et poireaux

Gratin de ravioles, céleri et poireaux

4.4 101 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
2 portions

Ingrediënten

  • 20 g de beaufort
  • 200 g de céleri-rave
  • 75 g de poireau en rondelles
  • 500 g d'eau
  • 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 2 plaques de ravioles du Dauphiné

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1058 kJ / 252 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...