Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Tarte aux champignons et aux marrons
1 godz. 30 min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Gratin de coquillettes au poireau
45 min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min