Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Gratin de blettes
1 Std.
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Galettes de chou-fleur au fromage
45 Min
Tortilla aux pois gourmands
45 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 Std. 15 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min