Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 courge spaghetti
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais, émincés
- 80 g de crème fraîche
- 120 g de camembert, coupé en cubes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193 kJ / 287.5 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Patidous farcis
13h
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45 min.
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min