Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 courge spaghetti
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais, émincés
- 80 g de crème fraîche
- 120 g de camembert, coupé en cubes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193 kJ / 287.5 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Colcannon irlandais
1h 10min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Risotto au chou-fleur
45min
Patidous farcis
13h