Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Bœuf tex mex au chou rouge
1 godz. 5 min
Tourte aux blettes
13h
Colcannon irlandais
1h 10min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Gratin de blettes
1h
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Chou chinois aux crevettes
40min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min