Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 Std. 35 Min
Farci charentais
2h
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 Std. 10 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Courge spaghetti, poireau et champignons
1hod. 40min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Chou farci à la sauce tomate
1 Std. 45 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min