Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Colcannon irlandais
1h 10min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Gratin de blettes
1h