Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 450 g de côtes de blette
- 500 g de champignons de Paris frais
- 320 g de crozets
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- huile neutre, pour le plat
- 50 g de fromage râpé
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
- 120 g de lait entier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5794.8 kJ / 1388.3 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 229.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1291.3 mg
Alternatieve recepten
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min
Gratin de blettes
1h
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 Std. 5 Min
Tourte aux blettes
13h
Pâtisson farci
1 godz. 20 min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 Min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min