Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 450 g de côtes de blette
- 500 g de champignons de Paris frais
- 320 g de crozets
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- huile neutre, pour le plat
- 50 g de fromage râpé
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
- 120 g de lait entier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5794.8 kJ / 1388.3 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 229.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1291.3 mg
Alternatieve recepten
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1hod. 5min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blettes
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1hod. 5min
Tatin de navets
10h
Tourte aux blettes
13 godz.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Quenelles de blettes au four
1hod. 5min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min