Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de bulbes de fenouil, coupés en deux ou quatre selon la grosseur
- 40 g de farine de blé
- 40 g de beurre, en morceaux
- 400 g de lait
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 250 g de fromage de chèvre en bûche, et quelques rondelles pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047.7 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 716 mg
Alternatieve recepten
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Gratin d'endives à l'italienne
1 Std. 45 Min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de champignons, courge et épinards
1h 10min