Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe bombées d'huile d'olive
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 520.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1087.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperge
30 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Crème de chou-fleur
30 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min