Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit

Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit

4.6 115 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • d'asperges vertes épluchées et coupées en morceaux
    600 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'eau
    550 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe bombées
  • jaunes d'œufs
    4
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    100 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 520.8 kcal / 2157 kJ
Eiwitten 16.3 g
Vetten 45.3 g
Koolhydraten 11 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 15.3 g
Natrium 1087.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...