Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de vinaigre balsamique
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 100 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 80 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 593 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15 min.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Gaspacho
12 godz.
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 godz.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Gaspacho concombre-feta
10min