Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 350 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de carottes blanches, coupées en morceaux (2-3 cm. Voir "Variante(s)")
- 40 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 771.5 kJ / 186.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Velouté de fenouil
50 min
Velouté anisé à la courge et au fenouil
55min
Velouté de fenouil
30 min
Soupe de blette
35 min
Velouté de céleri au stilton
35 min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45 min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40 min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 min