Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau, et un saladier d'eau glacée
- 1 chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- 2 poires bien mûres, coupées en deux
- 100 g de roquefort, détaillé en dés
- 3 c. à soupe d'huile de noisette
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Panais vapeur (200-500 g)
20min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min.
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min.
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min.
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30 min.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12hod. 45min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 godz. 40 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min.