Bar et topinambours rôtis, purée de panais

Bar et topinambours rôtis, purée de panais

4.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 600 g de panais coupés en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 600 g de topinambours coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 1 bar entier, vidé et nettoyé (1 ou 2 bars selon leur taille)
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 2 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de lait
  • 2 - 3 pincées de vanille en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 409.5 mg
Eiwitten 49.8 g
Calorieën 2185.3 kJ / 520 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 37.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...