Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2965 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière classique
2 Std.
Rouille
10min
Socca aux légumes d'été
55min
Soupe au pistou
40min
Pissaladière
3hod.
Pissaladière
2小时 10 分钟
Caviar d'aubergine aux poivrons
1小时 35 分钟
Pissaladière à l'origan
3u. 20min
Salade de poulpe sous-vide
8 godz.
Tatin de poivron et tapenade
1 godz. 5 min
Caponata sicilienne
55min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min