Velouté anisé à la courge et au fenouil

Velouté anisé à la courge et au fenouil

4.5 45 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 10 g de beurre
  • 500 g d'eau
  • 120 g de lait
  • 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café de graines de fenouil
  • 300 g de fenouil coupé en morceaux
  • 675 g de potimarron coupé en morceaux
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 35 g de perles du Japon (tapioca)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 502 mg
Eiwitten 3.3 g
Calorieën 556.5 kJ / 133 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...