Apparaten en accessoires
Pesto de cresson, noix et comté
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
340 g
Ingrediënten
-
100 g de comté coupé en morceaux
-
60 g de noix de Grenoble décortiquée
-
1 gousse d'ail
-
80 g de cresson frais sans les queues
-
100 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
3.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
20.9 kJ /
5.1 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les pestos
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pain feuilleté au pesto de fanes
3u. 30min
Houmous de betterave
13u. 35min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto persil-amande
10min
Houmous de petits pois
55min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13u.
Mousseline de céleri-rave
45min
Houmous classique ou à la betterave
10min