Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic

Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic

4.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
4 portions

Ingrediënten

Le consommé de fenouil
  • 1 bulbe de fenouil
  • 900 g d'eau
Le velouté et sa garniture
  • 300 - 400 g d'aubergine épluchée et coupée en cubes (2-3 cm)
  • 50 g d'huile d'olive
  • 5 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 c. à café d'estragon frais grossièrement haché
  • 3 c. à café de basilic frais grossièrement haché
  • 350 g de tomates coupées en tranches d'1 cm (3 tomates env.)
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 279.5 mg
Eiwitten 2.8 g
Calorieën 686.8 kJ / 166 kcal
Vetten 13 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...