Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
of 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 Min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2h 15min
Sauce périgourdine
35 min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Asperges sauce mousseline
1 godz.
Tartare de saumon
50 min