Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
of 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min.
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Asperges sauce mousseline
1h
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Saumon sauce gribiche
35 min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30 min.
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min