Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Velouté de courgette et roquette
35 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30min
Gaspacho de concombre et cresson
10 min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho de tomate
20 min