Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Velouté de potiron à la cannelle
45 Min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min
Velouté de poivron rouge
35 Min
Velouté de concombre glacé
10min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 Min
Velouté de piquillos et de tomates au cumin
1h 15min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 godz. 20 min
Soupe glacée de poivrons grillés
50 Min