Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

4.7 19 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de panais pelés et coupés en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 200 g de cerfeuil frais tubéreux, pelés et coupés en morceaux
  • ½ gousse de vanille (les graines seulement)
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café rase de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 4 filets d'huile de noix
  • 1 truffe noire fraîche (optioneel) (petite), en copeaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4 g
Calorieën 1481 kJ / 353 kcal
Vetten 27 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...