Compatibele versies
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 200 g de polenta
- 40 g de parmesan
- du poivre moulu
- 600 g de patates douces, en rondelles
- 1 c. à café rase de paprika
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition et pour huiler la poêle
- du sel + 1 c. à café pour la polenta
- 300 g de tomates cerise
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- quelques feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 dk
Salade d'épeautre aux asperges
55 min
Polenta aux olives
45 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Panisses marseillaises
3h
Tourte aux blettes
2h 20min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 dk