Compatibele versies
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 200 g de polenta
- 40 g de parmesan
- du poivre moulu
- 600 g de patates douces, en rondelles
- 1 c. à café rase de paprika
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition et pour huiler la poêle
- du sel + 1 c. à café pour la polenta
- 300 g de tomates cerise
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- quelques feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta aux olives
45min
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1 Std.
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50min
Tourte aux blettes
2h 20min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min