Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 citrons verts non traités (dont 1 zesté et 4 pressés)
- 90 g de sucre de canne
- 350 g d'eau
- 5 brins de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 396.8 kJ / 93.8 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 13 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20 min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30min
Ravioles de roquette, sauce tomate, jambon et mozzarella
1h 30min
Coupe glacée à la Chartreuse
13h
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Tapenade de Marseille
15min