Compatibele versies
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 300 g de brocciu
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 25 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de noisettes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1399 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Asperges et fraises en salade
1h 30 min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30 min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Salade de pommes de terre et de saumon à l'aneth
1h 5min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Salade César aux œufs durs
50 min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55 Min
Salade de brocolis et sauce César
35 min
Asperges sauce romesco
45 min