Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori

Légumes d'hiver, sauce aux épices tandoori

3.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 c. à café de gros sel
  • 400 g de pommes de terre, type rattes coupées en deux
  • 2 blancs de poireau coupés en tronçons de 5 cm
  • 1050 g d'eau
  • 500 g de salsifis coupés en tronçons
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 oignon coupé en huit
  • 15 g de gingembre frais (5 cm)
  • 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
  • sel
  • poivre moulu
  • 250 g de crème de soja semi-épaisse
  • 200 g de pousses d'épinards équeutées
  • quelques feuilles de shiso (optioneel) (en magasin asiatique)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1670 kJ / 399 kcal
Vetten 18 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...