Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La préparation des légumes
- 2 courgettes non traitées (1 jaune et 1 verte)
- 1 aubergine
- 1 poivron rouge
-
4
tomates grappe
of 8 tomates cerise
La farce
- 20 g de noisettes décortiquées
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 100 g de fenouil, coupé en morceaux (2 cm env.)
- 100 g de poivron rouge, coupé en deux
- 230 g de tomates, coupées en quatre
- 60 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'oignon nouveau, coupés en deux
- 5 g de gingembre frais
- 2 c. à café de fleur de thym frais
- 30 g d'huile d'olive
- 10 g de raisins secs
- 10 g de baies de goji
- le jus d'1/2 citron vert
La cuisson des légumes
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236.5 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine farcie
1h 5min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Tourte aux blettes
2h 20min
Tomates farcies au riz, parmesan et pommes de terre
1 Std. 25 Min
Aubergines mijotées, houmous, tomates et œufs mollets
40 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 Min
Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges
1h 15min
Ratatouille
55min
Ratatouille provençale
1 Std.
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1h 10min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1h 15min