Tourte aux blettes et aux pignons de pin

Tourte aux blettes et aux pignons de pin

4.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
6 parts

Ingrediënten

La pâte brisée
  • 375 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 195 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
  • 120 g d'eau
  • 3 pincées de sel
La farce
  • 90 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1200 g d'eau
  • 50 g de riz
  • 1000 g de blettes les feuilles et les côtes, rincées et coupées grossièrement
  • 120 g de parmesan en morceaux
  • 3 œuf
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 50 g de pignons de pin grillés
  • 1 pincée de sel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 23 g
Calorieën 2895 kJ / 692 kcal
Vetten 37 g
Koolhydraten 81 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...