Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 375 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 195 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 120 g d'eau
- 3 pincées de sel
La farce
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- 50 g de riz
- 1000 g de blettes, les feuilles et les côtes, rincées et coupées grossièrement
- 120 g de parmesan, en morceaux
- 3 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de pignons de pin grillés
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Tourte aux blettes
13h
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Fèves fraîches à la catalane
3h
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Brioche des rois
6 Std. 35 Min
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes
2h 20min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1 Std. 25 Min