Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- ½ gousse d'ail
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1600 g d'eau
- 3 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 queues de langouste (selon la grosseur)
- 2 pincées de poivre sauvage, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3114.5 kJ / 748.5 kcal
- Eiwitten
- 55.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 952.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 Min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1h 15 min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Pressé de raie
14 Std.
Fumet de poisson
45min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Langouste au combava
55min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce américaine
55min
Sauce armoricaine
1h
Sauce mayonnaise
10 min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55min