Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 2 bouquets d'aneth frais
- 150 g de gros sel
- 150 g de sucre
- 1 filet de saumon frais épais de 1 kg avec la peau
- 2 c. à soupe d'aquavit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12 godz. 20 min
Fumet de poisson
45 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
Gravlax de saumon à la betterave
8 godz. 15 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Fumet de crustacés
25min
Bisque de crevettes
30 min
Fish and chips, sauce tartare
1 godz. 20 min
Sauce vierge
10min