![îles flottantes et coulis de pêches à la verveine îles flottantes et coulis de pêches à la verveine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ef30d5a6-e469-419a-b4f7-d26537d39bdf/Derivates/ba59bb7b-722e-44a8-872c-b308ac653e5b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'eau
- 2 c. à soupe de verveine séchée
- 6 pêches bien mûres pelées, en morceaux
- le jus d'un citron jaune et réserver quelques gouttes pour les îles flottantes
- 40 g de sucre complet
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- quelques brins de verveine fraîche, ciselés
- amandes effilées et grillées pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
Alternatieve recepten
Mousse de framboises à la verveine
10 min
Soupe de pêche au basilic
30 Min
Quiche aux coings et bleu
1h 45min
Tartelette aux asperges
14sa
Tarte fine sans gluten citron-basilic
2h 35min
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Crumble pommes-figues
45 Min
Mont-Blanc glacé
4 Std. 20 Min
Brioche perdue agrumes-coco
35 min
Muffin abricot-pistache
55 min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40 min
Crème brûlée à la cardamome
1 Std. 10 Min