Compatibele versies
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, fendue
- 40 g de sucre en poudre
- 400 g d'abricots frais, en morceaux
- 50 g de miel de lavande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Riz au lait caramel
1h 30min
Semoule au coulis de mangue
1h 50min
Riz au lait crémeux
1h 15min
Crème au café
2h 30min
Clafoutis aux pommes et lait de noisette
40min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35min
Crème dessert au caramel
1h
Œufs au lait au caramel
55min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min