Apparaten en accessoires
Les longués de Montpellier
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
30 pièces
Ingrediënten
-
250 g de farine de blé
-
50 g de sucre en poudre
-
90 g de vin rosé
-
85 g d'huile de tournesol
-
½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pièce
Natrium
14.9 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
264.2 kJ /
63.2 kcal
Vetten
2.9 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi - n°36
45 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Cantucci
1u. 15min
Croquets aux noix de pécan
55min
Macaron de Saint-Emilion
1u.
Navettes au zeste d'orange
1u. 35min
Brioche des rois
6u. 35min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5u. 35min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Palets solognots
1u.
Navettes à la fleur d'oranger
1u. 35min
Canistrelli
1u.
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3u.