Apparaten en accessoires
Sauce dieppoise
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
300 g
Ingrediënten
-
70 g d'échalotes
-
150 g de vin blanc
-
500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
-
400 g de crevettes cuites, non décortiquées
-
150 g de crème liquide 35% m.g.
-
50 g de beurre coupé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
2615 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
4980 kJ /
1202 kcal
Vetten
98 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
60 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce à l'oseille
25min
Sauce béarnaise
20min
Beurre d'escargot
10min
Sauce béarnaise
20min
Sauce à l'oseille
35min
Sauce aurore
15min
Sauce béarnaise
40min
Sauce Messine
10min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Sauce piquante
35min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min