Apparaten en accessoires
Sauce dieppoise
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
300 g
Ingrediënten
-
70 g d'échalotes
-
150 g de vin blanc
-
500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
-
400 g de crevettes cuites, non décortiquées
-
150 g de crème liquide 35% m.g.
-
50 g de beurre coupé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
2615 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
4980 kJ /
1202 kcal
Vetten
98 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
60 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Porchetta rôtie avec poires et oignons
12u.
Matelote de roussette au vin rouge
1u. 30min
Pressé de raie
14u.
Beurre blanc
20min
Maquereaux au vin blanc
3u. 30min
Mouclade charentaise
40min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1u. 30min
Raie aux câpres
45min
Rognons de veau sauce madère
20min
Vol-au-vent aux coquillages
1u. 5min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Sauce piquante
35min