Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Crumble pie aux pommes, coings et noisettes
1h 30min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30 min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45min
Pêche Melba
6h
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12h
Chutney de figues
4h
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min