Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Sorbet au cassis
10 dk
Compote de rhubarbe
1h 5min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Menu veggie - Perles du Japon, lait d'amande, compotée de mirabelles
55min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Pannacotta au melon
2h 15min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 dk
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min
Compote rhubarbe fraise
35min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40min