Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fruits secs
- 75 g d'amandes décortiquées
- 75 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 75 g de sucre en poudre
La glace
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de miel
- 25 g de sirop de glucose
- 50 g de canneberges déshydratées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 Std.
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15 min
Petites mousses Passion
4h 25min
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 godz. 35 min
Pavlova en verrine
14h 30 min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15min
Glace marbrée vanille chocolat café
11h 30min
Financiers au citron
40min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3h 20min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h