Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fruits secs
- 75 g d'amandes décortiquées
- 75 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 75 g de sucre en poudre
La glace
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de miel
- 25 g de sirop de glucose
- 50 g de canneberges déshydratées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20 godz.
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
Bûchettes à la crème de citron
3h
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 Std. 35 Min
Lemon curd Mode Sauce
20min
Pâte sucrée
1h 50min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Charlotte aux framboises
3 Std. 40 Min