Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de lait entier
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 300 g de cerises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450.2 kJ / 347.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 83.5 g
- Natrium
- 16.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semoule au coulis de mangue
1h 50 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Focaccia aux figues
2h 10min
Compote de pommes à la vanille
20 min
Verrine à l'abricot
1h 35 min
Coupe glacée à la Chartreuse
13h
Truffes au chocolat blanc
1h 35 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Crème dessert aux noisettes
2u. 40min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.