Apparaten en accessoires
Gâteau renversé aux prunes et caramel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
8 parts
Ingrediënten
-
beurre pour le moule
-
300 g de sucre en poudre
-
4 œufs
-
10 g de sucre vanillé
-
50 g d'eau
-
15 prunes coupées en deux
-
120 g de farine de blé
-
1 pincée de sel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 part
Natrium
88.4 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1124 kJ /
266.5 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
50.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°38
46 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Tarte briochée aux abricots
3u. 10min
Clafoutis aux prunes
1u. 15min
Confiture figue et vanille
40min
Tarte au coing
50min
Pâté aux prunes
1u.
Confiture de mirabelles
1u. 20min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Tarte amandine aux mirabelles
1u. 30min
Confiture de pêches
1u. 5min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Crumble aux prunes
40min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50min