Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 57.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 godz. 30 min
Chocolats de Noël
1h
Cristallisation du chocolat
15min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Sapin de Noël apéro
1h
Limoncello
193 godz.
Oranges au chocolat
1h 30min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Nids de trifle au chocolat
30min
Nids de Pâques meringués
3sa 20 dk
Minipanettones aux cerises et gingembre confits
5sa
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min