Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 57.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Entremets chocolat-café
4 Std.
Entremets pistache et rhubarbe
12 Std.
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Gâteaux vapeur à l'abricot
45min
Pêches à la vapeur
25 λεπτ.
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 Std. 20 Min
Antonio Bachour: Tartelettes au chocolat et aux framboises (métrique)
3 Std. 10 Min
Mini-dacquoises au chocolat
4 Std.
Bavarois à l'abricot
12 Std.