Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 57.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cristallisation du chocolat
15min
Lunettes à la confiture d’abricots
1h 40min
Nids de Pâques meringués
3h 20min
Petits paniers abricots et pistaches
20h
Gâteau aux épices et au chocolat
2h 10min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Rochers feuilletés au praliné
1 Std. 5 Min
Entremets à la mousse de cassis
12 Std.
Entremets Passion et mangue
12 godz. 30 min
Bûche de poisson
13h
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1h 45min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min