Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 57.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 godz. 50 min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30 min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20 min
Fraisier
15 Std.
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1h
Paris-Brest
3h
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h