Compatibele versies
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de poires, en cubes
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de cassonade
- 50 g de noisettes
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de sucre glace
- 35 g de farine de blé
- 50 g de jus d'orange (1½ orange environ)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 49 g
Alternatieve recepten
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1 Std. 15 Min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25min
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1 Std. 15 Min
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Paris-Brest
3h
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Crème diplomate aux fruits
1h
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Tarte chocolat café
3h 15min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h