Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 100 g de chocolat noir à 70 % de cacao, détaillé en morceaux
- 25 g de fécule de maïs
- 25 g de lait concentré sucré
- 2 pincées de vanille en poudre
- 600 g de lait
La gelée de café
- 120 g de café
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 30 g de lait concentré sucré
Crème double chocolat (3 portions 1-3 ans)
- 30 g de chocolat, râpé ou concassé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 831.5 kJ / 199.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 91.2 mg
Alternatieve recepten
Tarte poires et agrumes à la crème frangipane
2 godz.
Crème caramel
3h
Crème dessert
15min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5 min
Crème dessert à la vanille
3h 40 min
Œufs au lait au citron
5h
Crème au praliné
2h 20min
Œufs au lait et à la vanille
5h
Crème renversée au café
2 godz.
Crème express chocolat-vanille
20min
Crème au café
2 godz. 30 min
Crème caramel et vanille
8h