Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de fromage blanc 40 % m.g.
La pâte sablée
- 250 g de farine type 55
- 125 g de beurre mou, en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
La mousse à la poire
- 50 g d'eau
- 4 poires, pelées et coupées en morceaux
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 50 g de sucre en poudre
- ½ c. à café extrait de vanille
La sauce caramel au beurre salé
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre demi-sel, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2851.8 kJ / 682.6 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 85.4 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 74.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons gingembre-litchi
24h
Poudre de caramel
1 Std.
Macarons fraise-amaretto
24h
Caramel de base
25 Min
Choux à la crème et aux fraises
1 Std. 15 Min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2 Std. 50 Min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Sundae au coulis de fruits rouges
13 godz.
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15 Min