Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 1000 g de lait
- 2 - 4 œufs
- 50 - 100 g de sucre en poudre
- 10 - 20 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1.2 litres
- Calorieën
- 6440 kJ / 1440 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 970 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g d'échalotes
25 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12hod. 25min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 350 g d'échalotes
25 Min
Parfait au caramel
7 Std.