Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 100 g d'eau
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 60 g de farine
- 2 œufs
- 1 pâte feuilletée maison
La crème pâtissière au citron
- 15 g de fécule de maïs
- 30 g de sucre en poudre
- 300 g de lait entier
- 4 jaunes d'œufs
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités, finement râpé
La chantilly
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- 25 g de sucre en poudre
- 4 framboises fraîches
Le caramel
- 50 g de sucre en poudre
- 20 framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Macarons au citron
12 Std.
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Opéra
24h
Meringue italienne
30min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 godz. 15 min
Eclairs façon tarte citron
1hod. 15min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1hod.