Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de beurre (50 g de beurre pommade et 100 g fondus)
- 70 g d'eau tiède
- 1 œuf
- huile, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3028 kJ / 724.8 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 549.8 g
- Natrium
- 23 mg
Alternatieve recepten
Brioche tressée de Noël
1h 45min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1h 20min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Pains au lait fourrés aux abricots
2h 15 min.
Petits pains au lait
1h 45min
Fougasse mentonnaise
3u. 15min
Chausson nîmois
2h
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Fouace
3u. 15min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Le pain bénit
2h 30min