Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
-
175
g de beurre doux, coupé en dés
of 175 g de margarine - 175 g de cassonade
- 3 gros œufs (63-73 g)
- 175 g de farine avec poudre à lever incorporée, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 3 c. à soupe de café instantané, dissous dans 2 c. à soupe d'eau bouillante
- 60 g de cerneaux de noix
Le glaçage et le montage
- 300 g de sucre glace maison
- 150 g de beurre doux, mou
- 1 c. à soupe de café instantané, dissous dans 1 c. à soupe d'eau bouillante
- 8 cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2490.8 kJ / 593.4 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 35.9 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Gâteau chocolat-abricot
2 godz.
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2 Std. 30 Min
Tarte aux fruits secs
1 Std. 35 Min
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Gâteau noix-chocolat
2h 45min
Cassata (gâteau sicilien)
5h
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Gâteau léger aux framboises
1 godz. 40 min
Gâteau tout citron
55 Min
Gâteau pomme-raisin
1 Std. 15 Min
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min