Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30-40% m.g.
- 2 c. à soupe de pâte de pistache
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
La pâte sablée
- 100 g de sucre en poudre
- 240 g de farine de blé
- 30 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
- 10 g de sucre vanillé maison
- 1 œuf
La crème d'amandes et pistaches
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 60 g d'amandes en poudre
- 200 g de crème liquide entière
- 450 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 25281 kJ / 6057 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 548 g
- Vetten
- 392 g
- Vezels
- 60 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelettes pistache-framboise
50 min
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Opéra
24 Std.
Bûche roulée noisette-café
1 Std. 20 Min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Bûche express au praliné
45 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Génoise aux fraises et son coulis
1 godz. 15 min