Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les macarons
- 100 g de sucre glace maison
- 75 g de pistaches en poudre
- 75 g de poudre d'amande
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème mascarpone, pistache, vinaigre de framboise
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 50 g de pâte de pistache
- 100 g de mascarpone
- 15 g de sucre glace maison
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
Le dressage
- 600 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155.2 kJ / 275.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Bavarois Passion-coco
8 godz. 10 min
Mille-feuille de tuiles aux noisettes
2 Std.
Entremets fraise façon mille-feuille
5 Std.
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Praliné chocolat-noisette
1 godz.
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5 min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min