Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc
- 225 g de sucre en poudre
-
25
g de sirop de glucose
of 25 g de sucre en poudre - 75 g d'eau
La crème à la Passion
- 300 g de lait
- 200 g de jus de fruit de la Passion (10-12 fruits frais, filtrés)
- 40 g de fécule de maïs
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La finition
- 2 pointes de couteau de colorant alimentaire jaune en poudre
- 20 g de sirop de sucre de canne
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 975.9 kJ / 232.3 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 162.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macarons à la pomme verte
5 godz. 10 min
Macarons saveur mojito
26h 30 min
Macarons gingembre-litchi
24h
Choux amarena
1 godz. 25 min
Opéra
24h
Eclairs framboises-pistaches
24h
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Paris-brest
3h 10min
Miniburgers aux steaks épicés
3hod. 45min
Crème diplomate aux fruits
1h