Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30 min
Caramel salé et mousse au chocolat
45min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4 Std. 5 Min
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5h
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Macaron tiramisu
26 godz.
Parfait glacé au chocolat
12h 20min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Parfait au caramel
7 Std.
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30 min