Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 30 g de cacao en poudre, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- 40 g de farine de blé
- 80 g de farine d'amande
- 2 g de levure chimique
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de café instantané, dissous dans 1 c. à soupe d'eau ambiante
- 210 g de blancs d'œufs
La ganache au chocolat blanc
- 180 g de chocolat blanc
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre doux
La ganache au chocolat noir
- 180 g de chocolat noir
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2977 kJ / 711.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 394.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau aux trois laits
2 Std.
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Gâteau crumble aux pommes
45 Min
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1h 20min
Tartelette au chocolat praliné
2 Std. 30 Min
Cookies pralinés aux noix de pécan
30 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Petits gâteaux à la vanille
1h 10min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Bûche express au praliné
45 Min
Donuts au chocolat
3u. 25min