Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La compotée de fraise
- 800 g de fraises, coupées en deux et quelques fraises pour la finition
- 20 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
La cream cheese
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia et très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1390.4 kJ / 330.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 170.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Macarons aux fruits de la Passion
25 godz. 45 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Cupcake café cappuccino
40min
Naked cake aux framboises
1h 30min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Layer cake au lemon curd
5h
Gâteau léger aux framboises
1 Std. 40 Min
Cupcake aux myrtilles
1h 55 min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min