Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La compotée de fraise
- 800 g de fraises, coupées en deux et quelques fraises pour la finition
- 20 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
La cream cheese
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia et très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1390.4 kJ / 330.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 170.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcake aux myrtilles
1h 55min
Cupcakes cerveau d'Halloween
1u. 40min
Cupcakes pour Halloween
2 Std. 40 Min
Cupcakes aux pistaches
40min
Sachertorte à étages
8h 10min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2u.
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3h 15min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Cupcakes de Noël
2h 25min
Gâteau meringué au citron
3u.
Tarte entremets chocolat et noisette
18 Std. 30 Min