Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La compotée de fraise
- 800 g de fraises, coupées en deux et quelques fraises pour la finition
- 20 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
La cream cheese
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia et très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1390.4 kJ / 330.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 170.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Bûche express au praliné
45min
Jardin de Pâques
2h 25 min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1h 45min
Layer cake
1h 45min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Naked cake aux framboises
1 godz. 30 min
Génoise au chocolat
45min
Layer cake façon tiramisu
1 godz. 15 min