Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
-
200
g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
of 200 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux - 1 oignon, coupé en huit
- 4 brins de persil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 pincée de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de paprika
- ¼ c. à café de cumin en poudre
- 50 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Minipastillas au poulet
55 Min
Brochettes de kefta
55 Min
Pastilla
2h 20min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 Min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3h 30 min
Pastilla au poulet
1 Std. 10 Min
Accras de julienne
45 min
Pain pita
1 Std. 30 Min
Beignets de crevettes
35 Min
Beignets coco sénégalais
1h 15min
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min
Naans au fromage
2 godz. 25 min