Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
-
200
g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
of 200 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux - 1 oignon, coupé en huit
- 4 brins de persil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 pincée de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de paprika
- ¼ c. à café de cumin en poudre
- 50 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Empañadas
2h 15min
Brochettes de kefta
55 min
Chaussons au bœuf, petits pois et oignons nouveaux
1 godz. 10 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Acras de poulet
50 min
Panzerotti aux poivrons
1 godz. 45 min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 godz. 45 min
Minipastillas au poulet
55 min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1 Std. 50 Min
Pastilla
2 godz. 20 min
Nems aux crevettes et jambon
1h 5min