Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g d'eau
- 450 g de farine de blé, et un peu pour fariner
-
½
c. à café de miel (optioneel)
of ½ c. à café d'extrait de malt, liquide (optioneel) - 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 100 g de sauce tomate
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en morceaux
- 75 g d'oignon rouge, émincé en rondelles
- origan déshydraté, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2783 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 478.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzas marinara
3h
Buns aux légumes et fromage
3 Std. 45 Min
Pizza aux légumes
3 Std. 10 Min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3 godz. 35 min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Pizza Margherita
2h 10min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 godz. 50 min
Nems veggies
1h 15min
Minipizzas variées
1 Std. 50 Min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h
Pizza végétarienne
1 Std. 40 Min
Pizza au thon
1 Std. 40 Min