Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de feuilles de persil frais
- 200 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ piment épépiné, émincé très finement (optioneel)
- 8 filets de dorade grise
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson maison
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de navets, détaillés en cubes
- 300 g de patate douce, détaillée en cubes
- 300 g de chou, finement émincé
- 180 g de poivron rouge, taillé en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2060.8 kJ / 491.3 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 703.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet yassa
12h
Beignets coco sénégalais
1h 15min
Mafé de poulet
1h
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Poulpe mariné
7h 5 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Poisson à la mode du Yucatán cuit dans des feuilles de bananier avec du riz au maïs
1h
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 Std. 45 Min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 min
Poulet à la sauce épicée
50 min
Soupe harira
40 min